Logo
0 ks
za 0 Kč
Kolečko je prázdné, je potřeba něco naložit
Rád poradím, neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
03.10.2022
Bylinky připravuji na sezónu 2023 číst celé
11.05.2022
AKCE
Zvýhodněná cena sazenic při osobním odběru na stánku. Přijďte se za námi podívat!!! Těšíme se na Vás!! číst celé
07.03.2022
Kde nás najdete
Těšíme se na Vás: Pondělí až Pátek 9-17hod. Ostrava-Stará Bělá - ul.Plzeňská X ul. Ječmínková - Zahradnictví Krkoška  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Partneři

Film FontánaFilmy, seriály a hudba na DVD, Blu-ray a Blu-ray 3D, novinky i filmové legendy. Široká nabídka titulů pro všechny věkové i zájmové skupiny. 

 

Filmy, seriály a hudba na DVD, Blu-ray a Blu-ray 3D, novinky i filmové legendy. Široká nabídka titulů pro všechny věkové i zájmové skupiny. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Tomáš Krkoška bydliště Televizní 84/4, 725 28 Ostrava-Lhotka, identifikační číslo: 05927722 zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Ostravy (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  8. vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přijďte si vybrat

Denně Pondělí až Pátek 9-17hod.
Zahradnictví Krkoška 
Ostrava-Stará Bělá ul. Ječmínková

  

Bylinkář Krkoška
+420 604 310 066
© Bylinky Krkoška 2020-2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz